Maak je klaar voor het BBQ-seizoen 2025: ontdek de nieuwste trend!

Terwijl het huidige BBQ-seizoen langzaam aan zijn einde komt, is het bij Alavi al tijd om vooruit te kijken!

bbq kruiden en specerijen Alavi winterbbq
bbq kruiden en specerijen Alavi winterbbq

Dit is hét moment om je voor te bereiden op het volgende BBQ-seizoen. Terwijl de dagen korter worden en de temperaturen dalen, zijn retailers en detailhandelaren al druk bezig met het plannen van hun assortiment voor het komende voorjaar. Door nu al te beslissen over je aanbod voor het volgende BBQ-seizoen, zorg je ervoor dat je klanten klaar zijn voor de eerste zonnestralen en de toenemende vraag naar BBQ-producten.

Bij Alavi hebben we een uitgebreide selectie kruiden- en specerijenmixen die je helpen om je assortiment te vernieuwen en aan te passen aan de laatste trends. Of je nu op zoek bent naar krachtige rubs of lichte marinades, wij hebben de perfecte mix voor elke gelegenheid.

Trendalert: De Winter-BBQ

Naast de voorbereiding op het BBQ-seizoen van 2025 is er nog een trend die de laatste jaren steeds populairder wordt: de winter-BBQ. Steeds meer mensen kiezen ervoor om ook tijdens de koudere maanden buiten te grillen en te genieten van hartverwarmende gerechten met een winterse twist.

Denk aan gerechten zoals langzaam gegaarde varkensbuik met een kruidige rub, geroosterde ribeye steak met champignon-knoflookboter of gegrilde lamskoteletjes met muntpesto. De winter-BBQ biedt eindeloze mogelijkheden om te experimenteren met smaken en texturen en je klanten te verrassen met unieke gerechten.

Aan de slag!

Wil je meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen bij de voorbereiding op het BBQ-seizoen van 2025 en het ontdekken van de winter-BBQ trend? Neem dan contact met ons op!

We staan klaar om samen te werken en je te voorzien van de hoogwaardige kruiden- en specerijenmixen waar Alavi om bekend staat.

 

 

Proefbox kruiden en specerijen op maat aanvragen

Vraag jouw GRATIS Alavi-proefbox aan!

En ontdek de mogelijkheden van onze op maat gemaakte kruiden- en specerijenmengelingen voor jouw bedrijf.

JA, IK VRAAG MIJN PROEFBOX AAN