Alavi gaat een samenwerking aan om van te smullen!

In de wereld van charcuterie en fijnproevers heeft Charcuterie Mazure een naam opgebouwd die decennialang synoniem stond voor kwaliteit en vakmanschap. Een naam die al sinds 1955 tot ver buiten Oostende bekend is om zijn heerlijke americain préparé en boerenpaté. Na het besluit om de deuren voor altijd te sluiten, leek het alsof deze authentieke en succesvolle recepten verloren zouden gaan.  

Mazure samenwerking Alavi Americain préparé
Mazure alavi americain préparé boerenpate

Maar, uit deze verandering komt iets prachtigs voort! Woody Sweetlove is vastbesloten om het erfgoed van zijn familie voort te zetten en de americain préparé te verdelen over de gehele Belgische kustlijn.  

Zo slaat Woody de handen in elkaar met o.a. Spegelaere Supermarkten om Mazure's meest geliefde producten naar een breder publiek te brengen. In de winkels van Spegelaere zijn vanaf nu de authentieke americain prépare en boerenpaté van Mazure te verkrijgen.  

Alavi: De kruidenmix achter deze smaakvolle sensatie  

Achter dit smaakvolle culinaire avontuur staat Alavi, die Woody heeft bijgestaan met het optimaliseren van de recepten en het efficiënter maken van de productie.  

Door onze jarenlange samenwerking met Mazure hebben we de heerlijke kruidenmixen voor de americain prépare en boerenpaté op punt gesteld en op maat gemengd, waardoor de authentieke recepten blijven bestaan maar ook economisch haalbaarder worden.  

Bovendien heeft Alavi mee het recept uitgeschreven, waardoor slagers langs de Belgische kust de heerlijkste americain prépare kunnen creëren met dezelfde finesse waar Mazure zo bekend om stond.  

Kortom, deze samenwerking belooft een culinair hoogstandje te worden dat niet gemist mag worden! 

Proefbox kruiden en specerijen op maat aanvragen

Vraag jouw GRATIS Alavi-proefbox aan!

En ontdek de mogelijkheden van onze op maat gemaakte kruiden- en specerijenmengelingen voor jouw bedrijf.

JA, IK VRAAG MIJN PROEFBOX AAN